Известие

Collapse
No announcement yet.

какво по дяволите е това????

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• какво по дяволите е това????

От както взех колата имам този проблем.
    когато буксата е закачена под 2000 об. колата придърпва ,ама яко направо не може да се кара.А над 2000 об. няма проблеми.
    Отидох в бош -сервиз и тия тарикати ми откачиха буксата от онова нещо(което е на снимката) и ми казаха 100 лв. (обясниха ми че това било някакъв "тунинг" за освобождаване на макс. мощност)
    П.С. в парите се включва и компютърна диагностика , макар , че не можаха да изчистят грешката на аер бега и ми обясниха че не знаят къде е буксата ама това е друга тема
    аиде малко хелп...
    Attached Files
    Last edited by Psycho87; d.m.y г., 17:42.
    Alfa Romeo 145 1,4 TS ALFA FOREVER,GOLF NEVER

Сега отивай да си искаш парите, това е соленоида, който управлява вариатора (търсачката => вариатор) и трябва да си е закачено. "Тунинг" за освобождаване на макс. мощност Тия си правят майтап с тебе да знаеш. Чак толкоз не може да са некадърни. А за да си оправиш проблема ти трябва кадърен майстор.
    Last edited by LeoVin4i; d.m.y г., 18:21.
    Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
    Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
    Audi A4 1.9 TDI

Comment

това колега е датчика за вариатора ти или нещо от сорта което означава че не работи
      http://www.snimka.bg/album.php?album_id=219775
      ALFA ROMEO 145 1.6TS

Comment

даже го и имам при добро желание от теб ще се споразумееме нещо
        http://www.snimka.bg/album.php?album_id=219775
        ALFA ROMEO 145 1.6TS

Comment

след като колата има по-добро поведение без него,изобщо съществува това елементченценце?

Comment

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
            след като колата има по-добро поведение без него,изобщо съществува това елементченценце?
            Щот та мързи да попрочетеш из форума.
            Audi A4 1.9 TDI

Comment

Първоначално публикувано от LeoVin4i Покажи съобщение
              Щот та мързи да попрочетеш из форума.
              Абе колега,то не става само с четенетрябва и акъл.То много неща се пишат ама дали са така и защо.......?

Comment

Ми явно са доста некадърни,сервиза е в Дупница (малко антиреклама,но това си заслужават).И сега какво да правя ? Заслужава ли си да сменям вариатора , при положение ,че колата работи и така (при това добре,или поне аз така мисля след като нз как варви твин спарк с здрав вариатор) И колко пари ще ми струва ремонта + часта ?

Comment

Първоначално публикувано от Psycho87 Покажи съобщение
                  Ми явно са доста некадърни,сервиза е в Дупница (малко антиреклама,но това си заслужават).И сега какво да правя ? Заслужава ли си да сменям вариатора , при положение ,че колата работи и така (при това добре,или поне аз така мисля след като нз как варви твин спарк с здрав вариатор) И колко пари ще ми струва ремонта + часта ?
                  Карай така или си приготви 400стотака.

Comment

амиии...... май така ще си карам

Comment

Карай така или си приготви 400стотака.
                      400 стотака , че това да не е вариатор на F16 ???

Comment

Първоначално публикувано от 455115 Покажи съобщение
                        400 стотака , че това да не е вариатор на F16 ???
                        Не на ф146.http://www.axm-auto.com/index2.php?b...menkl=1&show=1

Comment

Първоначално публикувано от Psycho87 Покажи съобщение
                          Аз бих ти казал да отидеш в някой от сервизите, за които има писано по форума, да ти погледнат колата нормални хора, а не гниди, щот за мен точно тва са тия, дето си им дал 100 кинтра за тва. Ама и ти си за бой - как ше им дадеш толко пари, за един дръпнат щепсел?
                          (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

За 4 стотака може да си стиснем ръцете но 400 са си много

Psycho87 Извинявай за спама!

Comment

Проблема ти едва ли е във вариатора, това дето са го откачили, е само клапана, който го управлява. Трябва да намериш някой дето е наясно с тия мотори и да ти я погледне, няма да стане така с писане във форума мисля
                              Така между другото сменял ли си нещо по ангренажа, ремъци, ролки?
                              Audi A4 1.9 TDI

Comment

Working...
                              X